projekt na podporu estetické výchovy na SŠ


Pozvánka do Kroměříže

08.09.2011 08:51

Dovolte, abychom Vás co nejsrdečněji pozvali na první ročník projektu ARTEDIEM Který se věnuje všeobecné estetické výchově na SŠ. Projekt je určen především učitelům estetické výchovy (literatura, výtvarná výchova, hudební výchova, estetická výchova …) středních škol Zlínského kraje a získala podporu i záštitu významných osobností – předsedkyně Parlamentu ČR, ministra MŠMT ČR, hejtmana Zlínského kraje , radních Zlínského kraje pro školství a kulturu, starostky Města Kroměříž, členky kulturní komise Evropského parlamentu pan Olgy Sehnalové … Jsem rovněž potěšeni zájmem a příslibem osobní účasti všech SŠ (i ZŠ) Kroměříže i významných kulturních osobností . Pevně věříme, že využijete tuto mimořádnou příležitost nejenom k setkání se svými kolegy, ale i k diskusi a hledání efektivních řešení v oblasti všeobecné estetické výchovy na SŠ. V příloze posíláme informace o projektu a také pozvánku na setkání – pokud se rozhodnete nás navštívit, prosíme jen o vyplnění a odeslání přihlášky na naši adresu.

 

Nejdůležitější pro Vás je sice setkání v pátek 7. října 2011 (8:30 – 14:30 – program v příloze) v DOMU KULTURY v Kroměříži, ale nabízíme i možnost se účastnit příkladových kulturních programů ve čtvrtek 6. října – dopoledních hodinách ve formě školních programů, odpoledne pak na pestré nabídce volnočasových aktivit studentů. Především upozorňujeme na podvečerní a večerní blok , který nabídne

 

  • 17:00 KONFERENČNÍ MÍSTNOST A GALERIE DK - derniéru výstavy grafika, spisovatele, pábitele IVO VODSEĎÁLKA spojenou s besedou o kulturním životě 50. let (B.Hrabal, E.Bondy, M.Medek, ….)

  • 18:00 DIVADELNÍ SÁL DK - divadelní představení O LÁSCE (K.Roden, J.Krausová) –

  • 18:30 HUDEBNÍ SÁL DK - promítání filmu dokumentárního filmu VOSKOVEC (předpremiéra) za účasti tvůrců a hostů

  • 20:15 DIVADELNÍ SÁL DK - projekce českého filmu NEBEL za účasti tvůrců

  • 22:00 HUDEBNÍ SÁL DK – speciální koncert skupiny PRIESSNITZ (autoři hudby k filmu NEBEL)

 

Ještě jednou děkujeme za podporu a těšíme se na setkání v Kroměříži.

 

Ing. Jiří Králík 

ředitel DK v Kroměříži 

autor projektu ARTEDIEM

jiri.kralik@dk-kromeriz.cz 

tel. : 602 704 620

—————

Zpět